Mitkä toimitustiedot ovat pakollisia tietoja?

Toimitustiedoissa pakollisia tietoja ovat toimitustapa, tilauksen hyväksyminen, asiakkaan nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Tuotteiden hinnat verkkokaupassa sisältävät arvonlisäveron kohdemaasta riippumatta.

Mitä toimitustapoja meillä on?

Valittavanasi on seuraavat toimitustavat: Postin, Matkahuollon sekä pakettiautomaatit ja toimipisteet riippuen, missä toimitusosoitteesi sijaitsee tai tilata tuotteet suoraan kotiovellesi. Kaikki valittavanasi olevat toimitustavat näet kassalla ”toimitustapa” -vaiheessa. Löydät varmasti mieluisan toimitustavan sinun tarpeisiisi. Tilaamasi tuote voidaan toimittaa valitsemaasi SmartPostiin, tai Postin noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena haluamaasi osoitteeseen.
Nouto Postin SmartPostista tai Postista, toimitus ma-la klo 19.00 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa.
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana, toimitusajankohta sovitaan kanssasi erikseen. Lähetys on noudettava 7 vuorokauden sisällä siitä, kun se on saapunut SmartPostiin tai Postin noutopisteeseen. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen. Toimitusmaksut näkyvät yhteenvedossa.

Mikä on toimitusaikamme?

Tuotteet toimitetaan keskimäärin 2–5 arkipäivän kuluessa. Haluamme toimia mahdollisimman vastuullisesti.

Tein tilauksen verkkokaupasta. Mitä nyt tapahtuu?

Kun olet maksanut tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen pakkaamme tilauksesi niin pian kuin mahdollista ja lähetämme sinulle sähköpostitse ja tekstiviestillä pakettikoodin, jolla voit seurata tilauksesi kulkua valitsemasi kuljetusliikkeen sivuilta. Kun toimitus on saapunut noutopisteeseen, saat siitä viestin puhelimeesi ja sähköpostiin.

En ehdi noutaa lähetystäni, voitteko pidentää noutoaikaa?

Posti: Jos paketti on toimipisteellä noudettavissa, vastaanottaja voi ostaa lisää säilytysaikaa olemalla yhteydessä Postin asiakaspalveluun.

Matkahuolto:
Kotimaan sisällä kulkevia lähetyksiä säilytetään 7 vrk, jonka jälkeen paketti palautetaan lähettäjälle. Paketin vastaanottaja voi rekisteröityä Matkahuollon
sähköisten palveluiden käyttäjäksi osoitteessa www.matkahuolto.fi ja ostaa paketilleen lisää säilytysaikaa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Ota yhteyttä sähköpostiimme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
Sähköposti: shamaani.inka@gmail.com

Shopping Basket
Scroll to Top