Kirjailijat

Hei! Olen Shamaani Inka-kirjasarjan kirjoittaja T. Karjalainen. Halu kirjoittamiseen syntyi Otfried Preusslerin Pikkunoita teoksen innoittamana. Teoksesta inspiroituneena suunnittelin satumaailman täynnä taikuutta, ystävyyttä ja hauskuutta. Kirjoitin esikoiskirjani 1980-luvulla, mutta se julkaistiin ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2022. Jatko-osa julkaistiin seuraavana vuonna yhteistyössä Juhani Jääskeläisen kanssa. Tällä hetkellä kirjoitan kolmatta osaa ja suunnitelmissa on animaatioelokuva sekä videopeli kirjasarjaan pohjautuen.

Lapin maisemissa seikkailevat satuhahmot ovat mielikuvituksen tuotetta. Äärimmäistä pahuutta edustaa noita nimeltä Rutu. Hahmoon antoi vaikutteita saamelainen mytologia.
Sadut ovat ensimmäinen kirjallisuus, johon lapsi tutustuu. Näin ollen satujen merkitystä ei voi vähätellä. Ne eivät ainoastaan viihdytä, vaan myös levittävät kulttuuriperintöä ja vaikuttavat käsitykseemme maailmasta. 
Olimme vuonna 2023 mukana Helsingin kirjamessuilla, missä esittelimme satukirjojamme. Kirjat herättivät kiinnostusta ja keskustelua.
Tällä hetkellä Shamaani Inka -sadun pohjalta luodaan näytelmää, joka on tarkoituksena esittää useammalla kielellä. Kehitämme toimintaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.

Shopping Basket
Scroll to Top